Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın merdivenleri, yangın anında insanların hızlı ve emniyetli bir şekilde binadan çıkmasını katkısızlayarak kişi kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla beraberinde sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok kesifı denetim altında tutulmaktadır.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara müsait şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın kapısı, hariçarı yakın açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Sertifikalı yangın bapları ile müstelzim kalite sağlamlanmakta olup, talebe göre aksesuarlar da eklenebilmektedir

Kanat skorsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile binalacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Güç Eminği Mizan: Baplar insanların muhataralı bir meydanı fosaltmasında kilit rol oynar. Bu denetlememdan baplar hayat güvenliğini korumada nispeten önemli bir konuma sahiptir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması katkısızlanabilir.

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla muayene edilen işleyiş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat özge kapı imalatları gibi değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yangın Merdiveni Kapısı Yalım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın kapısı fiyatları yukarıda sayılan bütün bileğmaslahatkenlere rabıtalı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Report this wiki page