Ne demek?

Wiki Article

Elektrikler kesik olduğunda da geceleri parlayan bir bünyeda olan bu alfabelar kötü durumların tarik göstericisidir.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen sistem sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve keyif şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yanlış montaj veya hizmet, bapnın başarımını zararlı etkileyebilir. Bu nedenle, yangın kapısının montajının profesyoneller aracılığıyla örgülması ve kararlı olarak yoklama edilmesi önemlidir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli bol ise buna rabıtlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde fiyat artışını getirmektedir.

Yangın üzere ivedi durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis sıfır bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini yürekeriye hapseder.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan örgülabilmekle omuz omuza daha çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun bel kemiği nedeni taraf yitirilmesine özlük vermemesi ve henüz azca maliyetle fiilin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan eklendikten sonra dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel dizayn ya da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı bağırsakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine duvar olan ivedi hâl kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse yekpare kalaba olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Panik bar sayesinde bağırsakerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hakikat iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde evgin çıkış yapılabilir.

Yangın anında kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla akıllıca orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması Yangın Çıkış Kapısı yürekin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Mekân Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size marifet verecektir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve ayaında tek kenarıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı cidar ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page